27 augusti 2008

usch!

God morgon allihopa, särskilt till dig älsklings Fredrik. Och Sen vill jag utbringa ett stort grattis till min syster som fyller år idag......hipp hipp hurra hurra!!!!

Satte på datorn nyss och läste aftonbladet och hittade den här artikeln där en man dödades av en pytonorm. Det för automatiskt mina tankar till det Gry Forsell berättade på sommarkrysset:

En tjej vaknar av att hennes orm ligger raklång bredvid o stirrar henne i ögonen, tjejen går till veterinären eftersom ormen även slutat äta, veterinären säger att ormen är inte sjuk, den har bara siktat in sig på ett annat byte, DIG säger han till tjejen, han la sig bredvid för att mäta ut att du skulle få plats......creepy!....men en myt enligt djurskötaren på skansen, men efter den här artikeln börjar man ju undra.

Idag ska jag äntligen få sova hemma tillsammans med Fredrik i VÅR säng, så skönt det ska bli.


Erick, 29, åts upp av pytonorm
LONDON. Erick Arrieta, 29, skulle släppa ut en tre meter lång pytonorm. Då bet den honom i vristen – och krossade honom till döds.
Erick hade jobbat nattskiftet på ett zoo i Venezuela. När arbetskompisarna hittade honom morgonen efter höll ormen på att svälja sitt offers huvud.
29-åringen, som studerade till biolog, skulle övervaka reptilavdelningen. Enligt zoocheferna bröt han mot reglerna när han öppnade ormens bur.

0 kommentarer: